werkwijze
schouders
schouders
werkwijze
Onze werkwijze
We zijn graag duidelijk en transparant. Daarom hieronder stap voor stap wat je mag verwachten van onze werkwijze.

Kop koffie

01

Een informeel gesprek. Bij ons, bij jou of op locatie. Waarbij we je gewoon willen leren kennen. Cv schuiven we even aan de kant. Klikt het en hebben we vertrouwen in een samenwerking? Dan gaan we door.

Tijd voor keuzes

02

Wanneer we met elkaar verder willen dan kom je altijd in dienst, we vertrouwen elkaar tenslotte. We bepalen een startdatum of we gaan eerst op zoek naar de juiste job, dan bepalen we de startdatum daarna.

Op gesprek

03

We maken samen een selectie uit onze klanten en relaties waar jij het best tot je recht kunt komen. We kijken hierbij verder dan de vacature, voeren de gesprekken met de potentiële opdrachtgever(s) en vinden samen de juiste plek.

Jij als schouder

04

Welkom, je bent een Schouder! Hopelijk ben je net zo trots als wij. Je kunt gelijk gebruik maken van coaching op maat, je studiebudget, kennissessies en natuurlijk onze uitjes en borrels.

Klik dan hieronder

Persoonlijk gesprek
Voor werknemers

Het bieden van een mooi en interessant project gaat ons niet ver genoeg. We willen schouder aan schouder met elkaar optrekken. De basis hierin is vertrouwen en dat we samen afspraken kunnen maken die we natuurlijk nakomen. Ons doel is helder; we gaan je verder helpen.

Verbinden

Aan een half woord genoeg

Voor werkgevers

Wij beseffen als geen ander dat binnen de technische wereld alles staat of valt met goed personeel. Daarom willen wij graag schouder aan schouder met onze opdrachtgevers optrekken. Basis hierin is vertrouwen en dat we afspraken kunnen maken die we nakomen.

Ontdek onze
expertises

Persoonlijke ontwikkeling
Coaching
Buitengewone borrels
Grond-, weg- en waterbouw
Carrière advies
Overheid
Samenwerkingen
Civieltechnische arbeidsbemiddeling
Aannemerij
Grote projecten
Gemeenten
Ingenieursbureaus